Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Menu
Orbit Electronic® Diesel Ventilatorkachel 12V – 8KW – Met LCD-scherm en Afstandsbediening
Orbit Electronic® Diesel Ventilatorkachel 12V – 8KW – Met LCD-scherm en Afstandsbediening 2
Orbit Electronic® Diesel Ventilatorkachel 12V – 8KW – Met LCD-scherm en Afstandsbediening 3
Orbit Electronic® Diesel Ventilatorkachel 12V – 8KW – Met LCD-scherm en Afstandsbediening 4
Orbit Electronic® Diesel Ventilatorkachel 12V – 8KW – Met LCD-scherm en Afstandsbediening 5
Orbit Electronic® Diesel Ventilatorkachel 12V – 8KW – Met LCD-scherm en Afstandsbediening 6

Orbit Electronic® Diesel Ventilatorkachel 12V – 8KW – Met LCD-scherm en Afstandsbediening

  • Veilig en betrouwbaar
  • Snelle opwarming
  • Gerichte warmteafgifte

Toon specificaties

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

HeteluchtkanonnenOrbit Electronic producten

Productomschrijving

Op zoek naar een Diesel ventilatorkachel die je overal mee naartoe kunt nemen? Orbit Electronic® heeft precies wat je nodig hebt! Met de staande kachel met LCD-scherm en afstandsbediening ben je altijd verzekerd van een aangename warmte, waar je ook bent. Geschikt voor auto's, bussen, campers en caravans, deze 12V, 8KW diesel kachel verwarmt elke ruimte moeiteloos. Met meegeleverde instructies en alle toebehoren is de installatie een fluitje van een cent. Waar wacht je nog op?
Voordelen
- Met de Diesel Ventilatorkachel van het merk Orbit Electronic® heb jij altijd een warme en gezellige ruimte! - Deze diesel kachel is perfect voor thuisgebruik, maar ook ideaal voor gebruik in je auto, bus, camper of caravan. - Dankzij het LCD-scherm en de afstandsbediening kun jij de ventilatorkachel gemakkelijk bedienen en de gewenste temperatuur instellen. - Met maar liefst 8 kW aan verwarmingsvermogen zorgt deze luchtverwarmer snel voor een aangename warmte. - Het type UCB153-8KW diesel heater wordt compleet geleverd met alle benodigde instructies en toebehoren voor een eenvoudige installatie. - Geniet van de voordelen van een standkachel die efficiënt werkt op diesel en je verwarmingstoestel betrouwbaar verwarmt. - Deze ventilatorkachel is niet alleen geschikt voor binnen, maar ook perfect als terrasverwarmer voor buiten.
Compacte en krachtige Diesel Ventilatorkachel voor optimale verwarming
De Diesel Ventilatorkachel van Orbit Electronic® is de ideale oplossing voor het verwarmen van kleine ruimtes. Met een vermogen van 8KW zorgt deze standkachel voor een aangename en constante warmte. Dankzij het compacte formaat is deze ventilatorkachel eenvoudig te plaatsen en neemt hij weinig ruimte in beslag.
Gemakkelijke bediening met LCD-scherm en Afstandsbediening
Met het handige LCD-scherm en de bijgeleverde afstandsbediening is het bedienen van de Diesel Ventilatorkachel een fluitje van een cent. Je kunt op het scherm eenvoudig de gewenste temperatuur en ventilatorsnelheid instellen. Daarnaast kun je met de afstandsbediening de kachel op afstand aan- en uitzetten, wat zorgt voor extra gebruiksgemak.
Geschikt voor diverse voertuigen en gemakkelijk te installeren
Deze Diesel Ventilatorkachel is geschikt voor gebruik in auto's, bussen, campers en caravans. Of je nu onderweg bent of ergens parkeert, met dit verwarmingstoestel kun je altijd genieten van een aangename temperatuur in je voertuig. Daarnaast wordt de kachel geleverd met alle noodzakelijke instructies en toebehoren voor een gemakkelijke installatie, zodat je direct kunt genieten van de warmte.
Specificaties
  • Staande ventilatorkachel van het merk Orbit Electronic®
  • Standkachel met LCD-scherm en afstandsbediening
  • Geschikt voor gebruik in auto's, bussen, campers & caravans
  • Werkt op 12V en heeft een vermogen van 8KW
  • Type: UCB153-8KW
  • Diesel kachel - ideaal als heteluchtkanon
  • Meegeleverde instructies en alle toebehoren voor een gemakkelijke installatie
  • Veelzijdige diesel heater voor gebruik op allerlei locaties

Veelgestelde vragen
1. Is de Diesel Ventilatorkachel van Orbit Electronic® veilig in gebruik?

Ja, de Diesel Ventilatorkachel van Orbit Electronic® is veilig in gebruik. Het voldoet aan alle veiligheidsnormen en -eisen, waardoor je met een gerust hart de kachel kunt gebruiken. Het is echter belangrijk om altijd de instructies op te volgen en de kachel op een juiste manier te installeren om de veiligheid te waarborgen.
2. Kan ik de Diesel Ventilatorkachel zelf installeren?

Ja, de Diesel Ventilatorkachel wordt geleverd met alle benodigde instructies en toebehoren voor een gemakkelijke installatie. Volg de meegeleverde instructies nauwkeurig om ervoor te zorgen dat de kachel correct en veilig wordt geïnstalleerd. Mocht je echter twijfels hebben over je technische vaardigheden, dan raden we aan om een professional in te schakelen voor de installatie.
3. Heeft de Diesel Ventilatorkachel een afstandsbediening?

Ja, de Diesel Ventilatorkachel wordt geleverd met een afstandsbediening. Hiermee kun je de kachel eenvoudig bedienen zonder dat je fysiek bij de kachel aanwezig hoeft te zijn. Dit is vooral handig wanneer de kachel in een voertuig geïnstalleerd is en je deze vanuit de bestuurdersstoel wilt bedienen.
4. Kan de Diesel Ventilatorkachel ook op 12V worden gebruikt?

Ja, de Diesel Ventilatorkachel is speciaal ontworpen voor gebruik op 12V. Dit maakt het ideaal voor gebruik in auto's, bussen, campers en caravans die over een 12V-systeem beschikken. Controleer wel vooraf of je voertuig over een geschikt 12V-systeem beschikt voordat je de kachel aanschaft.
5. Welke accessoires worden meegeleverd bij de Diesel Ventilatorkachel?

De Diesel Ventilatorkachel wordt geleverd met alle benodigde instructies en toebehoren voor een gemakkelijke installatie. Dit omvat onder andere montagemateriaal, aansluitkabels en een afstandsbediening. Hierdoor kun je direct aan de slag met het installeren en gebruiken van de kachel.
EAN:
  • 8720937954031

Specificaties

  • Technische kenmerken
    Energieklasse
    Anders
    Maximale elektrische vermogen
    8000 W

Vaak samen gekocht


Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten