Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Kerakol cementvoegmortel Flex - Eco 2 - wit - 5kg

Kerakol cementvoegmortel Flex - Eco 2 - wit - 5kg

  • Voor vloeren en wanden
  • Geschikt voor gebruik binnen en buiten
  • Waterafstotend
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Duurzame kleur

Toon specificaties

16,

99

per kg 3,40

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

VoegmiddelenKerakoll producten

Productomschrijving

De flex cementvoegmortel voor tegels van het merk Kerakoll is een voorgemengde witte pleister. Met dit voegenpoeder, dat wordt omgezet in een pasta, kunnen voegen van 2 tot 12 mm worden gerealiseerd voor porseleinen tegels, keramische tegels, dunne tegels en natuursteen. De voegen zijn geschikt voor vloerverwarming en greenbuilding.

Deze minerale voegmortel is ecologisch verantwoord, bacteriostatisch en schimmelwerend. De monocomponenten hebben een zeer lage uitstoot van vluchtig organische stoffen. Het is ook volledig recyclebaar op het einde van zijn levensduur. De 5 kg flex voegmortel staat garant voor een snelle en complete vulling van de voeg en voor een makkelijke reiniging.
EAN:
  • 8021704142126

Specificaties

  • Algemeen
    Verwerkingseisen
    Gebruiksaanwijzing Voorbereiding van de ondergrond In het algemeen moeten cementgebonden ondergronden vrij van stof, olie en vetten zijn, droog zijn en vrij van optrekkend vocht, zonder broze of niet perfect vastzittende delen zoals cement-, kalk- en verfresten, die totaal moeten worden verwijderd. De ondergrond moet stabiel zijn, zonder barsten, goed uitgehard zijn zodat hij niet meer krimpt en een geschikte mechanische weerstand hebben voor het gebruik. De oneffenheden moeten eerst worden vereffend met geschikte egaliseermiddelen. Niet-absorberende ondergronden: gladde en niet-absorberende ondergronden die compact zijn en goed vastzitten, moeten ter voorbereiding worden gereinigd met specifieke producten voor het aanwezige vuil. Als chemische reiniging niet mogelijk is, schuur de ondergrond dan mechanisch door middel van stralen of het loshalen van de oppervlaktelaag en egaliseer indien nodig het verkregen oppervlak met geschikte egaliseermiddelen. Ondergronden met grote absorptie: op sterk absorberende dekvloeren en pleisters met een poederend oppervlak verdient het aanbeveling vooraf één of meerdere lagen, volgens de gebruiksaanwijzing, van de professionele primer Universele Primer aan te brengen om de wateropneming te verminderen en de smeerbaarheid van de lijm te verbeteren. Voorbereiding Flex Tegellijm Eco moet worden bereid in een schone emmer waarin u eerst een hoeveelheid water giet die gelijk is aan ongeveer ¾ van de benodigde hoeveelheid. Voeg geleidelijk Flex Tegellijm Eco in de houder toe en meng met een schroefvormige mengspaan van beneden naar boven en met een laag toerental (≈ 400/min.). Voeg vervolgens water toe totdat er een homogeen en klontvrij mengsel met de gewenste structuur ontstaat. Om een optimaal mengsel te verkrijgen en grotere hoeveelheden lijm te mengen verdient het aanbeveling een elektrisch mengapparaat te gebruiken met verticale bladen en lage rotatiesnelheid. De hoeveelheid water die op de verpakking staat aangegeven is indicatief en verschilt voor Flex Tegellijm Eco wit en grijs. Er kan een mengsel met een meer of minder thixotrope consistentie worden verkregen op basis van de gewenste toepassing. Te veel water toevoegen verbetert de verwerkbaarheid van de lijm niet, kan dikteverminderingen in de plastische fase van het drogen veroorzaken en de uiteindelijke prestaties verminderen, zoals de drukvastheid, schuifsterkte en hechting. Toepassing Flex Tegellijm Eco wordt aangebracht met een getande lijmkam die geschikt is voor het formaat en de kenmerken van de achterkant van de tegels.
  • Technische kenmerken
    Maximale voegbreedte
    12 mm
    Hoogte
    26 cm
    Breedte
    10 cm
    Diepte
    19 cm
    Maximale voegdiepte
    2 mm
  • Uiterlijke kenmerken
    Kleur
    wit

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten