Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Nerium Oleander struik met roze bloem - ↕80-100 cm - Tuinplant - Ø22cm
Nerium Oleander struik met roze bloem - ↕80-100 cm - Tuinplant - Ø22cm 2
Nerium Oleander struik met roze bloem - ↕80-100 cm - Tuinplant - Ø22cm 3
Nerium Oleander struik met roze bloem - ↕80-100 cm - Tuinplant - Ø22cm 4

Nerium Oleander struik met roze bloem - ↕80-100 cm - Tuinplant - Ø22cm

  • Maak je huis en tuin gezellig met planten
  • Verstuurd in speciaal ontwikkelde verzenddoos voor planten
  • Vers van de kweker

Toon specificaties

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Vaste plantenTrendyplants producten

Productomschrijving

Productinformatie:

De Nerium Oleander struik is een prachtige sierplant die bekend staat om zijn weelderige bloemen en elegante groeiwijze. Deze cultivar van de Oleander wordt gekenmerkt door zijn stamvormige groei, waardoor het een opvallende toevoeging is aan elke tuin, terras of patio. Met zijn glanzende, donkergroene bladeren en levendige bloemen in verschillende kleuren, waaronder roze, wit en rood, voegt de Nerium Oleander struik een vleugje kleur en schoonheid toe aan elke buitenruimte.

De Nerium Oleander is een langbloeiende plant die gedurende de zomermaanden een overvloedige bloei produceert. De bloemen trekken vlinders en bijen aan, waardoor ze niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan de biodiversiteit in de tuin. Deze plant is een uitstekende keuze voor tuiniers die op zoek zijn naar een sierlijke en onderhoudsarme plant die het hele seizoen door interesse toevoegt aan de tuin.

Unieke variatie: Unieke Karakteristieken

Let op! Houdt er rekening mee dat de hoogte van de Nerium kan variëren tussen 80 en 100 cm, vanaf de onderkant van de pot tot het hoogste punt van de plant. Elke plant heeft zijn eigen unieke groeipatroon, waardoor de hoogte kan variëren bij levende producten! De productafbeelding dient slechts als voorbeeld; elke plant is uniek, waardoor jij een uniek exemplaar ontvangt, dat zich onderscheidt van de rest! Deze plant heeft van nature scheuren en bruine randen in de bladeren!

 

Verzorging:

Het verzorgen van de Nerium Oleander struik is over het algemeen eenvoudig, maar hier zijn enkele belangrijke richtlijnen om de gezondheid en groei van de plant te bevorderen:

Licht en plaatsing: Plaats de Nerium Oleander op een locatie met volle zon voor de beste bloeiresultaten. Deze plant gedijt in warme en zonnige omstandigheden en heeft minimaal zes uur direct zonlicht per dag nodig. Zorg ervoor dat de plant voldoende luchtcirculatie krijgt om schimmelgroei te voorkomen.

Water geven: Houd de grond gelijkmatig vochtig, maar vermijd dat de wortels in water blijven staan, wat kan leiden tot wortelrot. Geef de plant diep water tijdens droge periodes en laat de bovenste laag van de grond tussen gietbeurten licht opdrogen. Vermijd echter overmatig water geven, vooral tijdens de wintermaanden wanneer de plant in rust is.

Bemesting: Voed de Nerium Oleander tijdens het groeiseizoen met een uitgebalanceerde meststof voor bloeiende planten. Breng de meststof volgens de aanwijzingen op de verpakking aan om overbemesting te voorkomen. Stop met bemesten tijdens de wintermaanden wanneer de plant in rust is.

Snoeien: Om de groei te bevorderen en een mooie vorm te behouden, kun je de Nerium Oleander jaarlijks snoeien na de bloei. Verwijder dode, beschadigde of ongewenste takken en knip de plant terug tot de gewenste grootte en vorm. Gebruik altijd scherpe en schone snoeischaar om schade aan de plant te minimaliseren.

Overwintering: Bescherm de Nerium Oleander tijdens koude winters door de plant naar een beschutte locatie te verplaatsen of door deze te bedekken met een vorstbestendig materiaal, zoals vliesdoek. Verminder tijdens de winterperiode de watergift en bemesting om de plant in rust te laten gaan.

EAN:
  • 8721081695115

Specificaties

  • Technische kenmerken
    Hoogte volgroeid
    250 cm
    Indicatie eetbaar
    Indicatie windgevoelig
    Hoogte
    90 cm
    Bestand tegen vorst tot
    Anders
  • Uiterlijke kenmerken
    Indicatie bladhoudend
    Bladkleur
    Groen
    Potmaat
    i
    22 cm
  • Toepassing
    Instructie watergeven
    i
    Weinig
    Instructie zon/standplaats
    i
    Volle zon
    Insectenlokkend
    Groeiwijze
    Anders
    Aanplantperiode
    Lente/Voorjaar
    Kleurbehandeld

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten