Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
17%
korting
Euonymus Japonicus - Japanse Kardinaalsmuts - Tuinplant - ↕90-110 cm - Ø21cm
Euonymus Japonicus - Japanse Kardinaalsmuts - Tuinplant - ↕90-110 cm - Ø21cm 2
Euonymus Japonicus - Japanse Kardinaalsmuts - Tuinplant - ↕90-110 cm - Ø21cm 3
Euonymus Japonicus - Japanse Kardinaalsmuts - Tuinplant - ↕90-110 cm - Ø21cm 4
Exclusief online

Euonymus Japonicus - Japanse Kardinaalsmuts - Tuinplant - ↕90-110 cm - Ø21cm

  • Maak je huis en tuin gezellig met planten
  • Verstuurd in speciaal ontwikkelde verzenddoos voor planten
  • Vers van de kweker

Toon specificaties

63,

95

52,

95

per stuk(s) 52,95

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Vaste plantenTrendyplants producten

Productomschrijving

Productinformatie:

De Euonymus Japonicus, ook wel bekend als Japanse kardinaalsmuts, is een veelzijdige en aantrekkelijke groenblijvende struik die vaak wordt gebruikt als sierplant in tuinen en landschappen. Deze plant is afkomstig uit Oost-Azië en staat bekend om zijn glanzende groene bladeren en compacte groeiwijze. Met zijn decoratieve uitstraling voegt de Euonymus Japonicus een vleugje elegantie toe aan elke buitenruimte.

De Euonymus Japonicus gedijt goed in verschillende klimaten en bodemsoorten, waardoor het een populaire keuze is voor tuiniers van alle niveaus. Deze struik kan worden gebruikt als haag, bodembedekker, accentplant of zelfs in potten op patio's of balkons. Met de juiste zorg kan de Euonymus Japonicus uitgroeien tot een weelderige en aantrekkelijke aanvulling op uw tuinlandschap.

Unieke variatie: Unieke Karakteristieken

Let op! Houdt er rekening mee dat de hoogte van de Euonymus kan variëren tussen 90 en 110 cm, vanaf de onderkant van de pot tot het hoogste punt van de plant. Elke plant heeft zijn eigen unieke groeipatroon, waardoor de hoogte kan variëren bij levende producten! De productafbeelding dient slechts als voorbeeld; elke plant is uniek, waardoor jij een uniek exemplaar ontvangt, dat zich onderscheidt van de rest! Deze plant heeft van nature scheuren en bruine randen in de bladeren!

 

Verzorging:

Het verzorgen van de Euonymus Japonicus vereist niet veel moeite, maar het is belangrijk om enkele basisprincipes van de verzorging te kennen om ervoor te zorgen dat de plant gezond blijft en goed gedijt. Hier zijn enkele belangrijke verzorgingstips:

Licht en plaatsing: De Euonymus Japonicus gedijt het beste in halfschaduw tot volle zon. Plaats de plant op een locatie waar hij minstens 4-6 uur direct zonlicht per dag ontvangt voor optimale groei en kleurontwikkeling. Zorg ervoor dat de plant voldoende luchtcirculatie krijgt om schimmel- en ziekteproblemen te voorkomen.

Water geven: Geef de Euonymus Japonicus regelmatig water, vooral tijdens droge periodes. Zorg ervoor dat de grond gelijkmatig vochtig blijft, maar vermijd dat de wortels in water blijven staan, omdat dit kan leiden tot wortelrot. Verminder de watergift tijdens de wintermaanden, wanneer de plant in rust is.

Bodem en bemesting: Kies een goed doorlatende, vochtige grond voor de Euonymus Japonicus. Voeg organisch materiaal toe aan de grond bij het planten om de voedingsstoffen te verbeteren en de groei te stimuleren. Bemest de plant in het voorjaar met een uitgebalanceerde meststof om de groei en bloei te bevorderen. Volg de instructies op de verpakking voor de juiste toepassing.

Snoeien: Snoei de Euonymus Japonicus indien nodig om de gewenste vorm en grootte te behouden. Dit kan het beste worden gedaan in het late voorjaar of de vroege zomer, nadat de plant zijn belangrijkste groeiperiode heeft voltooid. Verwijder dode, beschadigde of zieke takken om de algehele gezondheid van de plant te bevorderen.

Winterbescherming: Als u in een koud klimaat tuiniert, overweeg dan om de Euonymus Japonicus te beschermen tegen strenge vorst en ijzige wind. Bedek de planten indien nodig met een laag mulch of gebruik een beschermende doek om vorstschade te voorkomen.

EAN:
  • 8721081695528

Specificaties

  • Technische kenmerken
    Hoogte volgroeid
    250 cm
    Indicatie eetbaar
    Indicatie windgevoelig
    Hoogte
    100 cm
    Bestand tegen vorst tot
    -7 graden celsius
  • Uiterlijke kenmerken
    Indicatie bladhoudend
    Bladkleur
    Groen
    Potmaat
    i
    21 cm
  • Toepassing
    Instructie watergeven
    i
    Weinig
    Instructie zon/standplaats
    i
    Volle zon
    Insectenlokkend
    Groeiwijze
    Anders
    Aanplantperiode
    Lente/Voorjaar
    Kleurbehandeld

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten