Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
16%
korting
Dracaena Draco - Tuinplant - ↕90-110 cm - Ø24cm
Dracaena Draco - Tuinplant - ↕90-110 cm - Ø24cm 2
Dracaena Draco - Tuinplant - ↕90-110 cm - Ø24cm 3
Dracaena Draco - Tuinplant - ↕90-110 cm - Ø24cm 4
Exclusief online

Dracaena Draco - Tuinplant - ↕90-110 cm - Ø24cm

  • Maak je huis en tuin gezellig met planten
  • Verstuurd in speciaal ontwikkelde verzenddoos voor planten
  • Vers van de kweker

Toon specificaties

65,

95

54,

95

per stuk(s) 54,95

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Vaste plantenTrendyplants producten

Productomschrijving

Productinformatie:

De Dracaena Draco, ook wel bekend als de drakenbloedboom, is een opvallende tuinplant die bekend staat om zijn unieke uiterlijk en dramatische uitstraling. Deze prachtige plant voegt een vleugje exotisme toe aan elke tuin met zijn kenmerkende dikke stam, diepgroene bladeren en opvallende rode hars die lijkt op drakenbloed, vandaar de naam. De Dracaena Draco is een langzaam groeiende, groenblijvende boom die ideaal is voor het creëren van een tropische sfeer in tuinen, terrassen en landschappen.

Met zijn indrukwekkende verschijning en gemakkelijke verzorging is de Dracaena Draco een populaire keuze voor tuiniers die op zoek zijn naar een statement plant die zowel visueel aantrekkelijk als onderhoudsarm is. Deze plant gedijt goed in verschillende klimaten en is bestand tegen droogte, waardoor het een ideale keuze is voor zowel ervaren als beginnende tuiniers.

Unieke variatie: Unieke Karakteristieken

Let op! Houdt er rekening mee dat de hoogte van de Dracaena Draco kan variëren tussen 90 en 110 cm, vanaf de onderkant van de pot tot het hoogste punt van de plant. Elke plant heeft zijn eigen unieke groeipatroon, waardoor de hoogte kan variëren bij levende producten! De productafbeelding dient slechts als voorbeeld; elke plant is uniek, waardoor jij een uniek exemplaar ontvangt, dat zich onderscheidt van de rest! Deze plant heeft van nature scheuren en bruine randen in de bladeren!

 

Verzorging:

De Dracaena Draco is over het algemeen een zeer gemakkelijk te verzorgen plant, maar hier zijn enkele basisrichtlijnen voor optimale groei en gezondheid:

Licht en plaatsing: Plaats de Dracaena Draco op een locatie met helder, indirect zonlicht voor de beste groei. Hoewel deze plant enige tolerantie heeft voor schaduwrijke omstandigheden, zal hij het beste gedijen met voldoende licht.

Water geven: Houd de grond gelijkmatig vochtig, maar vermijd dat de wortels in water blijven staan, wat kan leiden tot wortelrot. Laat de bovenste laag van de grond tussen gietbeurten licht opdrogen voordat je opnieuw water geeft. Pas de watergift aan op basis van de temperatuur en vochtigheid van de omgeving.

Temperatuur: De Dracaena Draco gedijt goed bij gematigde temperaturen tussen 18°C en 24°C. Bescherm de plant tegen extreme hitte en kou, omdat dit de groei kan belemmeren en de bladeren kan beschadigen.

Bemesting: Voed de Dracaena Draco tijdens het groeiseizoen met een uitgebalanceerde meststof voor kamerplanten of tuinplanten. Volg de instructies op de verpakking voor de juiste dosering en toepassing.

Snoeien: Verwijder regelmatig dode, beschadigde of verkleurde bladeren om de gezondheid en het uiterlijk van de plant te bevorderen. Gebruik scherpe en schone snoeischaar om schade aan de plant te minimaliseren.

EAN:
  • 8721081694996

Specificaties

  • Technische kenmerken
    Hoogte volgroeid
    250 cm
    Indicatie eetbaar
    Indicatie windgevoelig
    Hoogte
    100 cm
    Bestand tegen vorst tot
    Anders
  • Uiterlijke kenmerken
    Indicatie bladhoudend
    Bladkleur
    Groen
    Potmaat
    i
    24 cm
  • Toepassing
    Instructie watergeven
    i
    Weinig
    Instructie zon/standplaats
    i
    Volle zon
    Insectenlokkend
    Groeiwijze
    Anders
    Aanplantperiode
    Lente/Voorjaar
    Kleurbehandeld

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten