Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Caladium Spring Fling - Kamerplant - ↕55-75 cm - Ø21cm
Caladium Spring Fling - Kamerplant - ↕55-75 cm - Ø21cm 2
Caladium Spring Fling - Kamerplant - ↕55-75 cm - Ø21cm 3
Caladium Spring Fling - Kamerplant - ↕55-75 cm - Ø21cm 4

Caladium Spring Fling - Kamerplant - ↕55-75 cm - Ø21cm

  • Maak je huis en tuin gezellig met planten
  • Verstuurd in speciaal ontwikkelde verzenddoos voor planten
  • Vers van de kweker

Toon specificaties

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

PerkplantenTrendyplants producten

Productomschrijving

Productinformatie:

De Caladium Spring Fling is een charmante en kleurrijke bladplant die bekend staat om zijn levendige bladeren en opvallende patronen. Deze plant voegt een vleugje speelsheid en vrolijkheid toe aan elke binnenruimte of tuin. Met zijn unieke bladvorm en heldere kleuren is de Caladium Spring Fling een favoriet onder liefhebbers van bijzondere planten. Oorspronkelijk afkomstig uit de tropische regio's van Zuid-Amerika, gedijt deze plant goed in warme en vochtige omgevingen en is gemakkelijk te verzorgen.

De bladeren van de Caladium Spring Fling vertonen een prachtig scala aan kleuren, variërend van felroze tot levendig roze en wit, met vaak intrigerende patronen en aderen. Deze plant gedijt het beste in indirect licht of halfschaduw en kan worden gebruikt als blikvanger in schaduwrijke borders, potten of hanging baskets. Met zijn opvallende uitstraling en levendige kleuren is de Caladium Spring Fling een prachtige toevoeging aan elke plantencollectie.

Unieke variatie: Unieke Karakteristieken

Let op! Houdt er rekening mee dat de hoogte van de Caladium kan variëren tussen 55 en 75 cm, vanaf de onderkant van de pot tot het hoogste punt van de plant. Elke plant heeft zijn eigen unieke groeipatroon, waardoor de hoogte kan variëren bij levende producten! De productafbeelding dient slechts als voorbeeld; elke plant is uniek, waardoor jij een uniek exemplaar ontvangt, dat zich onderscheidt van de rest!

 

Verzorging:

Het verzorgen van een Caladium Spring Fling vereist enige aandacht, maar met de juiste zorg kan deze plant gedijen en zijn prachtige bladeren behouden. Hier zijn enkele belangrijke verzorgingstips:

Licht en plaatsing: De Caladium Spring Fling gedijt het beste in indirect licht of halfschaduw. Plaats de plant op een locatie waar hij wat ochtendzon krijgt, maar vermijd direct zonlicht, omdat dit de bladeren kan verbranden.

Water geven: Houd de grond gelijkmatig vochtig, maar niet drassig. Geef de plant regelmatig water, vooral tijdens droge periodes, en vermijd dat de grond volledig uitdroogt. Zorg ervoor dat de pot een goede afwatering heeft om overtollig water af te voeren.

Luchtvochtigheid: De Caladium Spring Fling gedijt goed in een vochtige omgeving. Verhoog de luchtvochtigheid rond de plant door regelmatig te sproeien met water, vooral tijdens droge periodes of in verwarmde binnenruimtes.

Temperatuur: Deze plant geeft de voorkeur aan warme temperaturen tussen 18°C en 25°C. Bescherm de Caladium Spring Fling tegen koude tocht en temperatuurschommelingen, omdat dit de groei kan vertragen en de bladeren kan beschadigen.

EAN:
  • 8721081694897

Specificaties

  • Technische kenmerken
    Hoogte volgroeid
    250 cm
    Indicatie eetbaar
    Hoogte
    65 cm
    Bestand tegen vorst tot
    Anders
  • Uiterlijke kenmerken
    Potmaat
    i
    21 cm
  • Toepassing
    Instructie watergeven
    i
    Weinig
    Instructie zon/standplaats
    i
    Volle zon

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten