Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
16%
korting
Zamioculcas - Kamerplant - ↕65-85 cm - Ø17cm
Zamioculcas - Kamerplant - ↕65-85 cm - Ø17cm 2
Zamioculcas - Kamerplant - ↕65-85 cm - Ø17cm 3
Zamioculcas - Kamerplant - ↕65-85 cm - Ø17cm 4
Exclusief online

Zamioculcas - Kamerplant - ↕65-85 cm - Ø17cm

  • Maak je huis en tuin gezellig met planten
  • Verstuurd in speciaal ontwikkelde verzenddoos voor planten
  • Vers van de kweker

Toon specificaties

47,

95

39,

95

per stuk(s) 39,95

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Groene kamerplantenTrendyplants producten

Productomschrijving

Productinformatie:

De Zamioculcas, ook wel bekend als de ZZ-plant, is een populaire keuze voor zowel beginnende als ervaren plantenliefhebbers vanwege zijn opvallende uiterlijk en gemakkelijke verzorging. Met zijn glanzende, donkergroene bladeren en compacte groeipatroon voegt de Zamioculcas een vleugje groen toe aan elke ruimte, of het nu gaat om een huis, kantoor of winkelruimte. Deze plant gedijt goed in verschillende omgevingen en kan zowel als kamerplant binnenshuis als buitenshuis in warme klimaten worden gekweekt.

De Zamioculcas is een veerkrachtige plant die weinig eisen stelt aan zijn omgeving en verzorging. Met de juiste aandacht kan deze plant jarenlang gedijen en een prachtige aanvulling vormen op elk interieur of landschap.

Unieke variatie: Unieke Karakteristieken

Let op! Houdt er rekening mee dat de hoogte van de Zamioculcas kan variëren tussen 65 en 85 cm, vanaf de onderkant van de pot tot het hoogste punt van de plant. Elke plant heeft zijn eigen unieke groeipatroon, waardoor de hoogte kan variëren bij levende producten! De productafbeelding dient slechts als voorbeeld; elke plant is uniek, waardoor jij een uniek exemplaar ontvangt, dat zich onderscheidt van de rest! Deze plant heeft van nature scheuren en bruine randen in de bladeren!

 

Verzorging:

Het verzorgen van de Zamioculcas is eenvoudig en vereist minimaal onderhoud. Hier zijn enkele belangrijke richtlijnen voor de verzorging van deze plant:

Licht en plaatsing: De Zamioculcas gedijt goed in helder, indirect licht, maar kan ook overleven in lage lichtomstandigheden. Plaats de plant op een locatie met voldoende natuurlijk licht, maar vermijd direct zonlicht, omdat dit de bladeren kan verbranden. Deze veelzijdige plant kan zowel binnenshuis als buitenshuis worden gekweekt, zolang de temperaturen niet onder de 10°C komen.

Water geven: Laat de grond tussen de gietbeurten door opdrogen om te voorkomen dat de wortels te nat worden, wat kan leiden tot wortelrot. Geef de Zamioculcas matig water, ongeveer eens per week tijdens de groeiperiode in het voorjaar en de zomer, en verminder de watergift in de herfst en winter wanneer de plant in rust is.

Bemesting: Voed de Zamioculcas tijdens het groeiseizoen (lente en zomer) met een uitgebalanceerde meststof voor kamerplanten, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Overbemesting moet worden vermeden, omdat dit schade aan de wortels kan veroorzaken. Spoel de pot af en toe door met water om eventuele opgehoopte zouten uit de meststof weg te spoelen.

Snoeien: De Zamioculcas vereist zelden snoei, maar dode of beschadigde bladeren kunnen indien nodig worden verwijderd met scherpe en schone snoeischaar. Verwijder ook regelmatig stof van de bladeren met een vochtige doek om de gezondheid van de plant te bevorderen en de bladeren glanzend te houden.

EAN:
  • 8721081695252

Specificaties

  • Technische kenmerken
    Hoogte volgroeid
    250 cm
    Indicatie eetbaar
    Indicatie windgevoelig
    Hoogte
    75 cm
    Bestand tegen vorst tot
    Anders
  • Uiterlijke kenmerken
    Indicatie bladhoudend
    Bladkleur
    Groen
    Potmaat
    i
    17 cm
  • Toepassing
    Instructie watergeven
    i
    Weinig
    Instructie zon/standplaats
    i
    Halfschaduw
    Insectenlokkend
    Groeiwijze
    Anders
    Aanplantperiode
    Lente/Voorjaar
    Kleurbehandeld

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten