Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
17%
korting
Philodendron White Knight - Kamerplant - ↕30-50 cm - Ø19cm
Philodendron White Knight - Kamerplant - ↕30-50 cm - Ø19cm 2
Philodendron White Knight - Kamerplant - ↕30-50 cm - Ø19cm 3
Philodendron White Knight - Kamerplant - ↕30-50 cm - Ø19cm 4
Philodendron White Knight - Kamerplant - ↕30-50 cm - Ø19cm 5
Exclusief online

Philodendron White Knight - Kamerplant - ↕30-50 cm - Ø19cm

  • Maak je huis en tuin gezellig met planten
  • Verstuurd in speciaal ontwikkelde verzenddoos voor planten
  • Vers van de kweker

Toon specificaties

81,

95

67,

95

per stuk(s) 67,95

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Groene kamerplantenTrendyplants producten

Productomschrijving

Productinformatie:

De Philodendron White Knight is een opvallende kamerplant met een unieke uitstraling en prachtige bladeren. Deze cultivar van de Philodendron staat bekend om zijn grote, glanzende bladeren met een opvallend wit patroon. Met zijn weelderige groei en elegante uitstraling voegt de Philodendron White Knight een vleugje verfijning en stijl toe aan elke binnenruimte.

Deze plant gedijt goed in kamers met voldoende natuurlijk licht, maar kan ook gedijen in omgevingen met kunstlicht. Het is een uitstekende keuze voor liefhebbers van kamerplanten die op zoek zijn naar een plant met een indrukwekkende visuele impact en gemakkelijke verzorging.

Unieke variatie: Unieke Karakteristieken

Let op! Houdt er rekening mee dat de hoogte van de Philodendron kan variëren tussen 30 en 50 cm, vanaf de onderkant van de pot tot het hoogste punt van de plant. Elke plant heeft zijn eigen unieke groeipatroon, waardoor de hoogte kan variëren bij levende producten! De productafbeelding dient slechts als voorbeeld; elke plant is uniek, waardoor jij een uniek exemplaar ontvangt, dat zich onderscheidt van de rest! Deze plant heeft van nature scheuren en bruine randen in de bladeren!

 

Verzorging:

Het verzorgen van de Philodendron White Knight is over het algemeen eenvoudig, maar hier zijn enkele belangrijke richtlijnen om de gezondheid en groei van de plant te bevorderen:

Licht en plaatsing: Plaats de Philodendron White Knight op een locatie met helder, indirect licht voor de beste groeiresultaten. Vermijd direct zonlicht, omdat dit de bladeren kan verbranden en beschadigen. Deze plant gedijt goed in kamers met grote ramen of in de buurt van heldere, natuurlijke lichtbronnen.

Water geven: Houd de grond gelijkmatig vochtig, maar vermijd dat de wortels in water blijven staan, wat kan leiden tot wortelrot. Laat de bovenste laag van de grond tussen gietbeurten licht opdrogen om te voorkomen dat de plant te nat wordt. Pas de watergift aan op basis van de seizoenen en de omgevingsomstandigheden.

Temperatuur en luchtvochtigheid: De ideale kamertemperatuur voor de Philodendron White Knight ligt tussen 18-24°C. Zorg voor een gematigde luchtvochtigheid rond de plant door regelmatig te sproeien met water of door een luchtbevochtiger te gebruiken, vooral tijdens de droge wintermaanden.

Bemesting: Voed de Philodendron White Knight tijdens het groeiseizoen met een uitgebalanceerde meststof voor kamerplanten. Breng de meststof volgens de aanwijzingen op de verpakking aan om overbemesting te voorkomen. Stop met bemesten tijdens de rustperiode van de plant in de wintermaanden.

Snoeien: Om de groei te bevorderen en een mooie vorm te behouden, kun je dode, beschadigde of ongewenste bladeren regelmatig verwijderen. Gebruik scherpe en schone snoeischaar om schade aan de plant te minimaliseren. Snoei ook regelmatig de uitlopers om de plant compact en mooi te houden.

EAN:
  • 8721081695146

Specificaties

  • Technische kenmerken
    Hoogte volgroeid
    250 cm
    Indicatie eetbaar
    Indicatie windgevoelig
    Hoogte
    40 cm
    Bestand tegen vorst tot
    Anders
  • Uiterlijke kenmerken
    Indicatie bladhoudend
    Bladkleur
    Groen
    Potmaat
    i
    19 cm
  • Toepassing
    Instructie watergeven
    i
    Weinig
    Instructie zon/standplaats
    i
    Halfschaduw
    Insectenlokkend
    Groeiwijze
    Anders
    Aanplantperiode
    Lente/Voorjaar
    Kleurbehandeld

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten