Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Polisport Helm Aero Road mat wit/glans wit/grijs L 58-61cm
Polisport Helm Aero Road mat wit/glans wit/grijs L 58-61cm 2
Polisport Helm Aero Road mat wit/glans wit/grijs L 58-61cm 3
Polisport Helm Aero Road mat wit/glans wit/grijs L 58-61cm 4
Exclusief online

Polisport Helm Aero Road mat wit/glans wit/grijs L 58-61cm

  • Snel en veilig ontwerp
  • Optimaal comfort en afstelling
  • Meer zichtbaarheid en beheersing van transpiratie

Toon specificaties

61,

23

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

FietshelmenPolisport producten

Productomschrijving

Polisport Aero Road helm

De Polisport Aero Road helm is ontworpen met het oog op snelheid en veiligheid. Met een magnetische gesp voor snelle en zekere vergrendeling, hoef je je geen zorgen te maken over losraken tijdens je rit. De anti-pinch gesp zorgt voor extra veiligheid.

Deze helm biedt optimaal comfort en is geschikt voor zowel professionele wielrenners als recreatieve fietsers. Of je nu traint voor een wedstrijd of gewoon geniet van een ritje in het weekend, de Polisport Aero Road helm is de perfecte keuze.

De helm is ideaal voor gebruik op de weg en biedt maximale bescherming bij hoge snelheden. De aerodynamische vorm minimaliseert luchtweerstand, waardoor je sneller kunt fietsen zonder extra inspanning.

De magnetische gesp zorgt voor een snelle en zekere vergrendeling, zodat je je volledig kunt concentreren op je rit. De anti-pinch gesp voorkomt dat je huid bekneld raakt, waardoor je extra veiligheid hebt tijdens het fietsen.

De comfortabele en eenvoudige riemverdeler kan gemakkelijk op elke positie worden vergrendeld, zodat je de helm perfect kunt afstellen voor optimaal comfort. De helm heeft ook twee reflecterende stickers op de achterzijde, waardoor je beter zichtbaar bent op de weg, vooral bij weinig licht.

De binnenkant van de helm is voorzien van kleine voorgevormde pads, die zorgen voor meer comfort en een betere beheersing van transpiratie. Je kunt de pads eenvoudig verwijderen en wassen voor een frisse en hygiënische helm.

  • Gewicht: 285g
  • Afmetingen: 58-61 cm
  • EN 1078 gecertificeerd
  • Reflecterende veiligheidsstickers

De Polisport Aero Road helm wordt geleverd zonder extra accessoires. In de doos vind je alleen de helm zelf. De helm is verkrijgbaar in één maat, geschikt voor hoofdomtrekken van 58-61 cm.

Met de Polisport Aero Road helm kun je met vertrouwen en stijl je volgende rit uitvoeren. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon geniet van fietsen in je vrije tijd, deze helm biedt de perfecte combinatie van snelheid, veiligheid en comfort.

EAN:
  • 5604415085611

Specificaties


    Alternatieven

    Voor de Makers

    • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

    • Gratis retourneren

    • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

    Hulp nodig?

    Andere vraag?

    Praxis winkels

    Vind een winkel bij jou in de buurt

    Volg Praxis

    Makkelijk betalen

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    © 2024 -

    Praxis

    Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten