Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Ked Fietshelm Certus L (55-63cm) process Zwart matt
Ked Fietshelm Certus L (55-63cm) process Zwart matt 2
Ked Fietshelm Certus L (55-63cm) process Zwart matt 3
Ked Fietshelm Certus L (55-63cm) process Zwart matt 4

Ked Fietshelm Certus L (55-63cm) process Zwart matt

  • Uitstekend comfort & perfecte pasvorm
  • Hoge zichtbaarheid in donkere omstandigheden
  • Insectenwerend net & 13 ventilatieopeningen

Toon specificaties

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

FietshelmenKed producten

Productomschrijving

KED Certus Pro Fietshelm

Deze fietshelm van KED, model Certus Pro, biedt uitstekend comfort en een perfecte pasvorm. Met zijn praktische kenmerken en kenmerkende kwaliteit maakt deze allroundhelm indruk met elk detail. De helm is voorzien van het K-FIT verstelsysteem waarmee de pasvorm eenvoudig kan worden aangepast voor optimaal comfort. Daarnaast zorgen het LED-achterlicht en de reflector voor een verbeterde zichtbaarheid in donkere omstandigheden.


De KED Certus Pro fietshelm biedt vele voordelen. Het zorgt voor een uitstekend comfort en een perfecte pasvorm, waardoor het ideaal is voor lange fietstochten. Het K-FIT verstelsysteem maakt het eenvoudig om de helm aan te passen aan de juiste maat, waardoor het comfort nog verder wordt verbeterd. Het LED-achterlicht en de reflector zorgen voor extra veiligheid en zichtbaarheid, vooral in donkere omstandigheden.


Deze fietshelm is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan worden gebruikt tijdens verschillende fietsactiviteiten, zoals woon-werkverkeer, recreatief fietsen of sportieve ritten. Het is ook ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een helm met een goede pasvorm en comfort.


De KED Certus Pro fietshelm is eenvoudig te gebruiken. Het K-FIT verstelsysteem maakt het mogelijk om de helm snel en gemakkelijk aan te passen aan de juiste maat. Het vizier is afneembaar en kan naar wens worden gebruikt. De helm is ook voorzien van een insectenwerend net om insecten buiten te houden tijdens het fietsen.


In de doos vindt u de KED Certus Pro fietshelm met het K-FIT verstelsysteem, een afneembaar vizier en een insectenwerend net. De helm voldoet aan de EN 1078 norm en is getest op veiligheid. De maten variëren van 52-58 cm (M) tot 55-63 cm (L). Het gewicht van de helm is 290 gram (M) en 300 gram (L).

EAN:
  • 4036638096210

Specificaties


    Alternatieven

    Voor de Makers

    • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

    • Gratis retourneren

    • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

    Hulp nodig?

    Andere vraag?

    Praxis winkels

    Vind een winkel bij jou in de buurt

    Volg Praxis

    Makkelijk betalen

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    © 2024 -

    Praxis

    Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten