Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Adult L
Adult L 2

Adult L

  • Flexibele en comfortabele fleecemuts
  • Beschermt tegen de kou
  • Verkleint gezondheidsrisico's

Toon specificaties

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

FietshelmenTormino producten

Productomschrijving

De Abus winterkit helm volwassenen L (56-62cm)

De Abus winterkit helm volwassenen L (56-62cm) is een flexibele en comfortabele fleecemuts met oorberscherming. Deze winterkit vervangt de normale polster in de helm en biedt bescherming tegen de kou. Hierdoor is de helm perfect geschikt voor gebruik in de winter. De Winterkit verkleint gezondheidsrisico's die kunnen ontstaan door koude tocht tijdens het fietsen bij lage temperaturen.

De Abus winterkit helm volwassenen L (56-62cm) is een must-have voor fietsers die ook in de winter actief willen blijven. Met de flexibele en comfortabele fleecemuts blijven je hoofd en oren warm, zelfs tijdens de koudste ritten. De oorberscherming zorgt ervoor dat je oren beschermd zijn tegen de koude wind.

Deze winterkit is speciaal ontworpen om de normale polster in de helm te vervangen. Hierdoor biedt het een extra laag bescherming tegen de kou. De helm is geschikt voor volwassenen met een hoofdomtrek van 56-62cm.

De Abus winterkit helm volwassenen L (56-62cm) is ideaal voor fietsers die in de winter blijven fietsen, of het nu voor woon-werkverkeer is of voor recreatieve ritten. Het beschermt tegen de kou en verkleint gezondheidsrisico's die kunnen ontstaan door koude tocht tijdens het fietsen bij lage temperaturen.

De Abus winterkit helm volwassenen L (56-62cm) wordt geleverd met de flexibele en comfortabele fleecemuts met oorberscherming. De helm zelf is niet inbegrepen.

EAN:
  • 4003318488771

Specificaties


    Alternatieven

    Voor de Makers

    • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

    • Gratis retourneren

    • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

    Hulp nodig?

    Andere vraag?

    Praxis winkels

    Vind een winkel bij jou in de buurt

    Volg Praxis

    Makkelijk betalen

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    © 2024 -

    Praxis

    Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten