Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Abus Velvet Zwart L
Abus Velvet Zwart L 2
Abus Velvet Zwart L 3
Exclusief online

Abus Velvet Zwart L

  • Veilige helm voor urbane bikers
  • Hoge veiligheidseisen in grote steden
  • Geïntegreerde regenkap en felle lamp

Toon specificaties

260,

95

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

FietshelmenAbus producten

Productomschrijving

Pedelec 2.0 ACE - Fietshelm voor stadsfietsers

De Pedelec 2.0 ACE is de ideale helm voor stadsfietsers. Deze helm biedt optimale veiligheid in het drukke stadsverkeer. Met zijn lage slaapgedeelte beschermt hij de drager goed. Daarnaast heeft de helm een geïntegreerde regenkap die snel over de helm kan worden getrokken bij regen. De felle, oplaadbare lamp en het verwisselbare vizier zorgen voor extra bescherming.

De Pedelec 2.0 ACE is speciaal ontworpen voor gebruik in de stad. Het biedt de drager optimale veiligheid tijdens het fietsen in het drukke stadsverkeer. Deze helm is geschikt voor stadsfietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en comfortabele helm.

De Pedelec 2.0 ACE wordt gebruikt door fietsers die dagelijks naar het werk of naar school fietsen. Het is ook geschikt voor recreatieve fietsers die graag de stad verkennen. Deze helm is ideaal voor zowel ervaren fietsers als beginners.

De helm is eenvoudig te gebruiken. Plaats de helm op het hoofd en maak de kinband vast voor een goede pasvorm. De geïntegreerde regenkap kan snel over de helm worden getrokken bij regenachtig weer. De felle, oplaadbare lamp zorgt voor extra zichtbaarheid en veiligheid. Het verwisselbare vizier beschermt de ogen tegen wind en vuil.

Wat zit er in de doos? De Pedelec 2.0 ACE helm in de kleur zwart. De helm is geschikt voor de Pedelec 2.0 Ace helm. De helm wordt geleverd met een lage slaapgedeelte voor optimale bescherming. Daarnaast is er een geïntegreerde regenkap, een felle, oplaadbare lamp en een verwisselbaar vizier inbegrepen.

EAN:
  • 4003318819292

Specificaties


    Alternatieven

    Voor de Makers

    • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

    • Gratis retourneren

    • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

    Hulp nodig?

    Andere vraag?

    Praxis winkels

    Vind een winkel bij jou in de buurt

    Volg Praxis

    Makkelijk betalen

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    © 2024 -

    Praxis

    Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten