Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Weldtite Grande fiets verzorgingsset
Weldtite Grande fiets verzorgingsset 2
Exclusief online

Weldtite Grande fiets verzorgingsset

  • Complete fietsverzorgingsset
  • Krachtige reinigingsformule
  • Optimale smering en onderhoud

Toon specificaties

65,

53

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

FietsaccessoiresWeldtite producten

Productomschrijving

De grote fietsverzorgingsset!

De Weldtite Grande Bike Care Kit is een complete set voor het snel en efficiënt reinigen en onderhouden van je fiets. Met deze set kun je je bike in topconditie houden en ervoor zorgen dat hij altijd soepel en veilig blijft rijden.

De set bevat een borstel speciaal ontworpen voor het reinigen van de cassette en ketting. Daarnaast is er een ontvetter voor de drive-train, zodat je deze grondig kunt reinigen. Het flesje bevat het beste smeermiddel om ervoor te zorgen dat je ketting soepel blijft draaien.

Speciale reinigingsdoekjes zijn inbegrepen voor het schoonmaken van schijfremmen. Deze doekjes zorgen ervoor dat je schijfremmen schoon en goed functionerend blijven. Daarnaast is er een doekje voor de zachte finishing touch, zodat je fiets er altijd netjes uitziet.

De krachtige formule en blast-functie op de spuitfles van de Weldtite Bike Cleaner zorgen ervoor dat je fiets grondig gereinigd wordt. De Weldtite Cassette Cleaning Brush is perfect voor het verwijderen van vuil en steentjes. De Weldtite Citrus Degreaser is ideaal voor een snelle reiniging van de drive-train. En de Weldtite Ceramic Lube zorgt voor optimale smering van de ketting.

De Weldtite Disk Brake Cleaning Wipes zijn speciaal ontworpen voor het schoonmaken van schijfremmen. Deze doekjes zorgen ervoor dat je schijfremmen schoon en goed functionerend blijven. En met de Weldtite Cleaning Cloth kun je je fiets poetsen en ervoor zorgen dat hij er altijd netjes uitziet.

Deze fietsverzorgingsset is de beste keuze voor het onderhouden van je fiets. Het wordt gebruikt door professionals en is ook de keuze van Team DSM. De set is gemaakt in het Verenigd Koninkrijk en is van de hoogste kwaliteit.

Let op: de prijs, garantie en andere producten/categorieën worden niet vermeld in deze productbeschrijving. Alleen de wettelijke garantieperiode wordt vermeld. Er worden geen URL's gebruikt in deze productbeschrijving. De hoofdzinnen/woorden/titels worden niet volledig gebruikt, maar altijd volgens de correcte taalregels voor hoofdletters. Er wordt altijd een spatie gebruikt tussen de hoeveelheid en de eenheden van het product (W, cm, etc.). Deze productbeschrijving is geschreven in HTML en bevat maximaal 1000 tekens.

EAN:
  • 5013863031062

Specificaties


    Alternatieven

    Voor de Makers

    • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

    • Gratis retourneren

    • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

    Hulp nodig?

    Andere vraag?

    Praxis winkels

    Vind een winkel bij jou in de buurt

    Volg Praxis

    Makkelijk betalen

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    © 2024 -

    Praxis

    Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten