Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Menu
Bigstren - Verstelbare moersleutel 21 cm
Bigstren - Verstelbare moersleutel 21 cm 2
Bigstren - Verstelbare moersleutel 21 cm 3
Bigstren - Verstelbare moersleutel 21 cm 4
Bigstren - Verstelbare moersleutel 21 cm 5
Bigstren - Verstelbare moersleutel 21 cm 6
Exclusief online

Bigstren - Verstelbare moersleutel 21 cm

  • Verstelbare bekken van 0-35 mm
  • Comfortabele grip met tpr handvat
  • Duurzaam koolstofstaal materiaal

Toon specificaties

19,

95

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

MoersleutelsBigstren producten

Productomschrijving

De moersleutel is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal, waardoor hij sterk en bestand is tegen mechanische schade en lang meegaat bij intensief gebruik. Koolstofstaal wordt gekenmerkt door een uitstekende weerstand tegen corrosie, waardoor de sleutel geschikt is voor gebruik in moeilijke werkplaatsomstandigheden en voor dagelijkse reparaties thuis. Dankzij de solide constructie is de sleutel een betrouwbaar gereedschap dat goed zal werken in verschillende toepassingen.

Het handvat is gemaakt van thermoplastisch rubber (TPR), wat zorgt voor een zekere en comfortabele grip. De geprofileerde handgreep past zich aan de vorm van de hand aan, wat schaafwonden voorkomt en het risico op letsel vermindert, zelfs bij langdurig werk. Het TPR-materiaal is zacht en anti-slip, wat zorgt voor stabiliteit en controle over het gereedschap, zodat het comfortabel in gebruik is, ongeacht de werkomstandigheden. Bovendien is het bestand tegen olie en vet.

Nauwkeurige afstelling en veelzijdigheid - de sleutel is uitgerust met uitschuifbare bekken met een wormwiel, waardoor de bekopening nauwkeurig kan worden afgesteld van 0 tot 35 mm. Hierdoor kun je de sleutel perfect aanpassen aan een breed scala aan moeren en bouten. De gemakkelijk af te lezen, lasergegraveerde meetschaal maakt precieze afstelling mogelijk, wat de werkprecisie verhoogt en de sleutel tot een ideaal gereedschap maakt voor taken die flexibiliteit en afstelling vereisen. Het wormmechanisme garandeert een soepele en probleemloze aanpassing van de opening, wat het werken aan verschillende elementen veel gemakkelijker maakt.

Dankzij het grote verstelbereik, van 0 tot 35 mm, combineert de dopsleutel veelzijdigheid en precisie, waardoor het het ideale gereedschap is voor zowel thuisgebruik als professionele werkplaatsen. De mogelijkheid om het gereedschap aan een haak te hangen, dankzij het oog aan het uiteinde van het handvat, maakt het gemakkelijk op te bergen en biedt handige toegang op de werkplek. Deze moersleutel is een praktisch, universeel gereedschap dat duurzaamheid, ergonomie en functionaliteit combineert, waardoor het een essentieel onderdeel is van elke gereedschapsset.

BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES:

materiaal: koolstofstaal, TPR
verstelbereik: 0 - 35 mm
afmetingen: 21 x 7 x 1,8 cm
gewicht: 0,27 kg
EAN:
  • 5904665712535

Specificaties

  • Technische kenmerken
    Materiaal
    Staal
    Type sleutel
    Moersleutel
  • Uiterlijke kenmerken
    Maat
    0-35 mm
    Kleurfamilie
    Zwart
  • Gebruiksgemak
    Verstelbaar

Vaak samen gekocht


Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten