Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Zigbee Smart Mini Bewegingsmelder 5m
Zigbee Smart Mini Bewegingsmelder 5m 2
Zigbee Smart Mini Bewegingsmelder 5m 3
Zigbee Smart Mini Bewegingsmelder 5m 4
Exclusief online

Zigbee Smart Mini Bewegingsmelder 5m

  • Slimme zigbee mini bewegingssensor
  • Pir sensor
  • Smartlife domotica
  • Werkt apps zoals tuya en smart life

Toon specificaties

19,

95

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

BewegingsmeldersSmartlife Domotica producten

Productomschrijving

Let op: Zigbee gateway noodzakelijk!

Stap binnen in de toekomst van slimme beveiliging met onze baanbrekende Zigbee Mini Bewegingssensor! Deze sensor is de sleutel tot een veiliger en geavanceerder slim huis, en hij werkt naadloos samen met een Zigbee-gateway. Benut de kracht van intelligentie en ontdek hoe deze compacte maar krachtige PIR-sensor elke beweging detecteert, terwijl hij jouw gemoedsrust vergroot en jouw woning veilig houdt.

Met onze Slimme Zigbee Mini Bewegingssensor geniet je van het ultieme gemak van een volledig geautomatiseerd beveiligingssysteem, maar vergeet niet: een Zigbee gateway is noodzakelijk voor de werking ervan. Deze sensor is ontworpen voor perfecte integratie met populaire apps zoals Tuya en Smart Life, waardoor je volledige controle hebt over je slimme huis met slechts een paar tikken op je smartphone. Of je nu thuis bent, op het werk of onderweg, je hebt altijd de controle over de veiligheid van je huis.

Eenvoud staat centraal bij de installatie van onze Zigbee Mini Bewegingssensor. Met een paar eenvoudige stappen is hij klaar voor gebruik, zonder gedoe of complexe installatieprocedures. En dankzij de probleemloze connectiviteit van Zigbee geniet je van een stabiele en betrouwbare verbinding, zodat je nooit hoeft te twijfelen aan de prestaties van je beveiligingssysteem.

Mis geen enkel moment van potentieel gevaar met onze Zigbee Mini Bewegingssensor aan je zijde. Of het nu gaat om indringers, onverwachte gasten of zelfs huisdieren die rondscharrelen, deze slimme sensor detecteert elke beweging en houdt je op de hoogte via je smartphone. Bescherm wat je lief is en investeer vandaag nog in de toekomst van slimme beveiliging.

Kies voor gemoedsrust, kies voor veiligheid, kies voor onze Slimme Zigbee Mini Bewegingssensor. Maak van jouw huis een slimme en veilige oase waar jij en je dierbaren met een gerust hart kunnen wonen. Neem de controle over jouw veiligheid en maak vandaag nog de sprong naar een slimmer, veiliger thuis!

EAN:
  • 6097622716796

Specificaties

  • Algemeen
    KEMA keurmerk
  • Technische kenmerken
    Open of gesloten communicatie
    Gesloten
    Met tweeweg communicatie
    Materiaal
    Kunststof
  • Uiterlijke kenmerken
    Kleurfamilie
    Wit

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten