Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Sencys enkele afdekplaat Ottawa zilver

Sencys enkele afdekplaat Ottawa zilver

  • Voor een tijdelijke afsluiting
  • Nette, stijlvolle afwerking
  • Waarborgt de veiligheid van open stroompunten
  • Hoogwaardige kunststof
  • Duurzaam materiaal

Toon specificaties

6,

49

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Afdekramen & BlindplatenSencys producten

Productomschrijving

Over dit product
Ontdek de Sencys enkele afdekplaat Ottawa zilver; de ideale oplossing om een inbouwdoos waarvoor het moment geen elektrische verbindingen (meer) nodig zijn af te dichten. Dit kan bijvoorbeeld een opening in een elektrisch paneel, schakelkast, muur of andere constructie zijn. Meestal zie je dit terug in de vorm van een inbouwdoos waarop nog geen wandcontactdoos of schakelaar is gemonteerd. In dat geval kun je dus een enkele afdekplaat monteren, en indien nodig later weer eenvoudig demonteren.

Door middel van het plaatsen een enkele afdekplaat word veiligheid gewaarborgd, stof en vuil buiten buitengehouden en de opening netjes afgewerkt. Deze enkele afdekplaat is gemaakt van duurzame materialen, daarom voorzien van het keurmerk ROHS en KEMA KEUR, en biedt optimale afscherming van:
- Ongebruikte openingen in schakelkasten of verdeelpanelen
- Openingen in muren of plafonds
- Ongebruikte aansluitingen van sanitair
- Openingen in bureaus of andere meubels

Deze zilvere enkele afdekplaat van het merk Sencys is geschikt om binnenshuis te gebruiken.

Waarom deze enkele afdekplaat kopen
Deze enkele afdekplaat is ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie. Kies voor kwaliteit en gemoedsrust met deze Sencys enkele afdekplaat Ottawa zilver, de essentiële afdekking voor al je ongebruikte elektrapunten in huis.

Het kopen van een enkele afdekplaat voor je projecten biedt aanzienlijke voordelen, vooral als je van plan bent om deze stroompunten later toch weer te gebruiken. Dit zijn de voordelen: meer veiligheid, een nette afwerking, goede bescherming, een grote mate van flexibiliteit en een besparing van mogelijke kosten in de toekomst.

1. Veiligheid: enkele afdekplaten voorkomen dat stof, vuil, vocht en andere ongewenste elementen in openingen van elektra aansluitingen terechtkomen.

2. Nette afwerking: Ze zorgen voor een nette en afgewerkte uitstraling door ongebruikte openingen af te dekken. Dit draagt bij aan een professioneel en verzorgd aanzien.

3. Bescherming: enkele afdekplaten bieden bescherming tegen fysieke schade en slijtage aan de randen van de openingen. Dit helpt de levensduur van de omliggende materialen en systemen te verlengen.

4. Flexibiliteit: Ze maken het mogelijk om openingen tijdelijk af te sluiten. Wanneer de opening later weer nodig is, kan de enkele afdekplaat eenvoudig worden verwijderd zonder blijvende schade of aanpassingen aan de constructie.

5. Kostenbesparing: Door openingen tijdelijk af te dekken, kan men kosten besparen op langdurige reparaties of vervangingen. Het gebruik van enkele afdekplaten kan ook voorkomen dat dure apparatuur of systemen worden blootgesteld aan schadelijke omgevingsfactoren.

Maak van jouw klusprojecten een veilig succes met ons assortiment aan enkele afdekplaten. Door ons gevarieerde assortiment is er altijd een enkele afdekplaat die aan jouw vereisten voldoet.
EAN:
  • 8711216504344

Specificaties

  • Algemeen
    EMC keurmerk
    Binnen/buitengebruik
    i
    Binnen, Bovengronds
    Orientatie
    Horizontaal
    Houtcertificering
    i
    Product doesn't contain wood
    KEMA keurmerk
    Serie
    i
    Ottawa
  • Technische kenmerken
    IP-beschermingsklasse
    i
    IP20
    Materiaal
    Kunststof
    Type materiaal
    Thermoplastic
  • Uiterlijke kenmerken
    Vorm
    Vierkant
    Afwerking
    Gematteerd
    Kleurfamilie
    Metaal rvs

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten